Led-project op maat

van digital signage tot grote video- en led-walls

Caerus Vision is gespecialiseerd in alles wat met led-schermen te maken heeft, dus ook in kleine en grote led-projecten op maat. Hoe groter de uitdaging, hoe liever!

Digital signage voor digitale tekst, beeld en video

Digital signage is overal. Van een eenvoudige led-tv in de wachtzaal tot een enorm digitaal reclamebord in het winkelcentrum en interactieve pashokjes. Voor elke situatie en elke target kan digital signage worden ingezet. Caerus Vision geeft u graag professioneel advies over welke led-schermen of led-panelen u kunnen helpen uw merkzichtbaarheid te vergroten en uw doelen te behalen.

Led-walls om meer interactie te creëren

Stel uw eigen videowall samen door verschillende schermen en effecten te combineren. Vooral in sportstadia of grote venues worden led-walls vaak ingezet om interactie en een ‘wauw-gevoel’ te creëren. U zorgt zelf voor het beeldmateriaal en animaties, of laat dit over aan één van onze vaste partners.

Liefde voor leds, tot in de carwash en bij Microsoft

Een mooi voorbeeld van een led-project op maat door Caerus Vision is de Bling King Carwash in Torhout. Daar mochten we een led-tunnel installeren, PIXPAD Outdoor-schermen voorzien en een gevel voorzien van een videowall. Of zoals ze het zelf zo mooi zeggen: “Krijg bovenop de royale wasbeurt en de vernieuwende geurbeleving een extra led-lichtspektakel. Een unieke ervaring.”
Ook bij Microsoft in Zaventem mochten we reeds een mooi led-project op maat opleveren. In samenwerking met Ocular installeerden we een dubbelzijdig, transparant scherm van ongeveer 25 m².

Daag ons uit en leg ons uw led-project voor

Een event of project in het verschiet dat vraagt om indrukwekkende visuals en ongeëvenaarde animaties? Geen enkel project is ons te groot of te klein. Heeft u al een concreet beeld van wat u nodig heeft, of wenst u professioneel advies over de grove lijnen die u reeds in gedachten heeft? In beide gevallen is Caerus Vision de ideale led-partner. Neem contact met ons op en dan brainstormen we samen over hoe we samen uw publiek kunnen overweldigen met fantastische led-beelden.

Realisaties

Caerus Iris

De Caerus IRIS…

Ocular

Dubbelzijdig led-doorkijkscherm in…

Driehoekschermen van 11 m²

Partnerschip met Moving…

Barco

Mechanische structuur op…

Brico

Partnership met Moving…

Bling King – Indoor

Bling King kiest…

Bling King – Outdoor

Bling King kiest…

Cafe Rozeveld

Dubbelzijdige PIXPAD met…

Roots bar

Roots Bar trekt…