Caerus Iris Outdoor TV

De CAERUS IRIS OUTDOOR TV is één van onze led-schermen die we 100% in-house ontwikkelen. Led-technologie en minimalisme smolten samen tot een innovatieve led-toepassing voor buiten: een waterdichte tv voor buiten! Koppel het scherm met uw favoriete toepassingen en haal het beste uit Apple TV, Netflix, Google Chrome Cast, Yelo Play, Xbox, Playstation, Youtube, enz.... Het design is van de hand van Charbel Abou Zeidan, een getalenteerde ontwerper met strakke stijl en oog voor detail.

Troeven
 •  
  Ongeëvenaarde audio
 •  
  Volledig aanpasbaar
 •  
  Waterdicht, ideaal voor buiten
 •  
  Grote compatibiliteit
 •  
  360° draaibaar
 •  
  Caerus Control software
Caerus IRIS Outdoor TV

Omschrijving

Het innovatieve led-scherm van de toekomst

Draai het scherm 360° rond en ervaar de ultieme kijkbeleving vanuit elke hoek. De Caerus IRIS past u volledig naar wens aan en voldoet aan al uw eisen. Bovendien is het geïntegreerde audiosysteem ongeëvenaard. Een ideale blikvanger en origineel entertainment voor feestjes! Kijk en luister zoals u dat nog nooit hebt gedaan.

Eenvoudige bediening en veelzijdige opstelling

De Caerus IRIS bedient u eenvoudig met de tablet en smartphone. Ons team optimaliseert dagelijks de bedieningssoftware, IRIS Control, die we in-house hebben ontwikkeld. Geen gedoe met moeilijke programmeercode, maar gebruiksvriendelijke en intuïtieve aansturing van het systeem. Creëer zelf afspeellijsten met video’s en beelden en plan deze in. Wist u dat u vanuit alle hoeken van de tuin naar IRIS kunt kijken? Zowel het scherm als het C-frame kunt u 360° draaien. Geniet van mooi beeld en heldere audio vanuit het zwembad, de jacuzzi, het poolhouse, het terras of de buitenkeuken.

IRIS GOLD en IRIS SILVER, alleen het beste is goed genoeg

Tuin-tv IRIS is verkrijgbaar in twee versies: IRIS GOLD en IRIS SILVER. Vanop welke afstand kijkt uw gezelschap naar het scherm? Hoeveel pixels wenst u en welke lichtintensiteit is vereist? Heel wat factoren spelen een cruciale rol in het kiezen vaan het ideale scherm. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunnen we de IRIS GOLD of IRIS SILVER aanbevelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en professioneel advies. Voor elke gelegenheid of toepassing hebben wij de oplossing in huis.

Technische fiche

Technisch fiche

Download fiche

CAERUS IRIS
Outdoor TV
CAERUS IRIS
Outdoor TV2,9
CAERUS IRIS
Outdoor TV 3,9
Pixel pitch (mm) 2,9 3,9
Pixel density 113367 65536
View angle 140/140 140/140
Brightness 5500 5500
Refresh rate > 1920 > 1920
Optimized viewing distance (m) > 3 > 4
Display size in pixel (W*H) 840*504 640*384
Display size in mm (W*H) 2500*1500 2500*1500
Processing System VX Controller VX Controller

Op zoek naar een ledscherm voor buiten? Wij kunnen helpen!

Daag ons uit Bel +32 485 55 32 43